U13 Drenge

U13 Drenge

Afrodane Kultur & Idrætsforening Ungdom U13-U17 holder til Skolen på Islands Brygge Gymnastiksal 23/gammel Bygning 3 stuen og vi har hold for både drenge og piger. Det er vores mål at have op til 5 hold med op til 18 spillere pr. Volumen, hvoraf mindst én pige hold.

Vi ønsker at Afrodane Kultur & Idrætsforening blive i klubben, alle interesserede i fodbold piger og drenge i Amager ønsker at spille i. Vi har et stærkt fokus på det sociale og gøre mange arrangementer året rundt. Mange af vores coaches der spiller fodbold i klubben, så børnene vil ikke kun kvalificerede undervisere, men også nogle rollemodeller, de kan se op til.

Vi træner hele året i Skolen på Islands Brygge Gymnastiksal 23/gammel Bygning 3 stuen

, undtagen under skolernes ferieperioder (vinter, påske, sommer, efterår og juleferien) Vi tilbyder 2 x ugentlig træning af 1 1/2 time varighed

Alle drenge og piger, der er interesseret i at starte til fodbold i Afrodane Kultur & Idrætsforening, kan tilmelde sig på vores venteliste. Vi inviterer til en træning, når der er en ledig stilling på holdet. Efterfølgende, mulighed for at træne med 3 gange, før du beslutter, om det er rigtigt for dig.

U13 Drenge
Der er ikke skrevet noget endnu